Семінар РПМК вчителів української мови та літератури

22 березня в Друголиманській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося виїзне засідання районної предметної комісії учителів української мови та літератури з теми «Педагогіка партнерства на уроках словесності: виклики Нової української школи».

Презентація освітнього закладу від директорки Валентина Філонич та збірки педагогів школи «За покликом душі» від Станіслава Калініченка надихнули гостей на творчу роботу. А далі фрагмент уроку української літератури у 9 класі з теми «Жіноча доля у творчості Т.Г.Шевченка», який провів учитель Миколенко Д.В. у партнерстві з Філонич В.М. та Калініченко С.Г.

Продовжили роботу в групах: складали міні-проекти про взаємодію учасників освітнього процесу в закладах освіти, розглядали педагогічні ситуації разом з експертами .

Досвідом роботи ділилися вчителі Ірина Непийпа з теми «Довіра починається з партнерства: взаємодія учителя і учня на уроках словесності» та Таран Т.В. з теми «Ситуація успіху-перша сходинка до партнерства».Окрему сторінку спілкування присвятили Тарасу Шевченку: переглянули відеоролики, відповіли на питання вікторини, обговорили питання сучасного бачення образу Кобзаря.Методист РМК Голуб Л.Г. зробила аналіз участі школярів у районному етапі обласного конкурсу дитячої казки «У пошуках справжньої дружби».

Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 435

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.